JAVIO SE I NINO. ‘Sanaderov HDZ je u odnosu na Plenkovićev bio mala maca. Pjevajte i zviždite, što više’

0
Foto; Screenshot N1

Mostov saborski zastupnik Nino Raspudić ocijenio je u srijedu kako bi zbog pljačke Ininih milijardu kuna u svakoj demokratskoj zemlji izravno bili odgovorni vladajući, ali to u Hrvatskoj, nažalost, nije slučaj, a tim se iznosom mogao platiti zimski račun za svako kućanstvo.

Raspudić je, podsjetivši kako je premijer Andrej Plenković nakon pravomoćne presude HDZ-u kao pravnoj osobi kazao da “ovo više nije taj Sanaderov HDZ”, ocijenio kako je sada jasno da je tadašnji HDZ bio “mala maca” prema ovome Plenkovićevom HDZ-u.

Ne isključuje mogućnost socijalnih nemira

”Čeka nas teška zima, bit će teško uvjeriti građane da novca nema kada se ljudi suoče s enormnom cijenom energenata, pa se ne isključuje ni mogućnost socijalnih nemira, jer je samo u ovoj pljački oteta tolika količina javnog novca za jedan račun svakog kućanstva”, kaže Raspudić.

Mostov zastupnik dodaje kako se sada međusobno javno optužuju članovi prošlog i sadašnjeg Nadzornog odbora INA-e, Damir VanđelićDavor FilipovićTomislav Ćorić, te ih je pozvao da “što više pjevaju i zvižde”.

Anita M.