Foto: snimka zaslona YouTube

Bivša voditeljica i pjevačica, do nedavno i kolumnistica za Story, 52-godišnja Vlatka Pokos, pohrlila je ovoga vikenda na snijeg, poput mnogih Hrvata. Ipak. idilični snježni prizori pali su u drugi plan pored jednog detalja.

Naime, po dubokom snijegu Vlatka je hodala sa skupocjenom torbicom svog omiljenog brenda. Radi se o Lady Dior torbici, koja na službenim stranicama ovog popularnog brend dostiže cijenu od 5500 eura, što je nešto više od 40 tisuća nekadašnjih kuna.

Foto: Instagram

Ovaj popularni Diorov model samo je jedna u nizu Vlatkinih torbica omiljenog brenda, za kojega je Vlatka neko vrijeme i radila. Naime, tijekom boravka u Kanadi bila je zaposlena kao Diorov modni konzultant. Kako stoji u njezinom životopisu na LinkedInu, taj je posao obavljala od 2017. do 2020. godine.

Ta torbica je samo jedna od mnogih Diorovih torbica u Vlatkinoj kolekciji, a isti takav model ima i u bijeloj boji. Lady Dior je jedna od najpopularnijih modela ove francuske dizajnerske kuće. Proizvodi se od skupocjenih materijala poput janjeće kože, a slični modeli poput ovog mogu koštati i do 6 tisuća eura. Također je navela kako je u Dioru radila i u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno i podnosila  financijska izvješća nadređenima.

Osim skupocjene torbice, Vlatka je iznenadila i modnom kombinacijom za koju se rijetko tko odlučuje kada odlazi na snijeg. Svom je fotografu pozirala u dugačkom, krznenom kaputu i sunčanim naočalama, a uz skupocjenu Lady Dior torbicu, ovo je zasigurno jedan od najneobičnijih snježnih izdanja koje smo imali prilike vidjeti posljednjih dana na društvenim mrežama.

Foto: instagram

Kako smo doznali po njezinim objavama, društvo joj je pravio Darko Lubitsch, vizualno-konceptualni umjetnik i dizajner uspješnog “Design-Officea” smještenog na jugu Bavarske.

Anita M.