Foto: Unsplash

Nevezano uz najave Vlade o najavama neradne nedjelje, Pevex je donio odluku da od 1. studenoga 2022. godine 11 njihovih prodajnih centara neće raditi nedjeljom.

Neradna nedjelja u Pevexu rezultat je zajedničke odluke zaposlenika i Uprave Pevexa, čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja. Tako zasada od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku, javlja Jutarnji list.

Hoće li i Pevexovi centri u ostalim gradskim središtima zatvarati svoja vrata, pokazat će vrijeme. Za pretpostaviti je da će u kompaniji tu odliku donijeti nakon analize “nedjeljnih” troškova i manjka prihoda u ovih 11 centara.

– Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike – istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo