HomeKolumnaKAD BUDE PRVENSTVO U BEČU… NE ZABORAVITE VILE ZA SIJENO I OPREMU...

KAD BUDE PRVENSTVO U BEČU… NE ZABORAVITE VILE ZA SIJENO I OPREMU ZA TIMARENJE KONJA

Piše Vanja Zlatović

Stvar je da kad je Ćiro Blažević stavio 1998. francusku žandarsku kapu bio to jedan od najkvalitetnijih poteza zabilježenog u našem nogometnom arhivu….usred navijačkih nereda je stradao francuski policajac David Nivel, ostao je bez oka, a njegov kolega je Ćiri darovao Davidovu kapu.

Naš legendarni trener nosio ju je do kraja prvenstva. Bili smo i ispali i topli i empatični, malo i šarmeri.Ali da su naši navijači došli u Francusku u francuskim kapama i sa slikarskim platnima i kistovima, ali su na rever stavili par kockica…. bila bi muka svakome. A gledam ove… samo da se na devama nisu pojavili u sluganskoj svojoj outfit agendi.

Ne znam nikog i iz niti jedne političke opcije, da se nije začudio modnom porivu koji radi od naših ljudi baš zbor šeika… da, djeluje uvlakački, u Moskvi bi nosili perčine i sablje…sad čitam sa su se pripadnici ove navijačke skupine u Moskvi okitili šubarama.Večernji list je ushićen, Hrvatski navijači osvojili su Katar i Dohu, a slikali su se i marokanskim navijačima, nije bilo incidenata.

Pa kako bi bilo incidenata kad ste se obukli u domaćine, da im se uvu… umilite.

Kada u Beču bude nogometno prvenstvo, odlično bi bilo da uzmu svaki po vile i opremu za timarenje konja. I po jednu kockicu. Pa da ispune legendu o bečkim konjušarima i u početnoj povijesnoj točci.

photo Twitter

I.R.
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
POVEZANI ČLANCI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari