Kakav moćan završetak emisije. Mladi voditelj Osječke televizije “očitao bukvicu” svima koji ne poštuju DRŽAVU – VIDEO

  0
  3089
  Foto: Osječka televizija/ Voditelj Filip Kuštro

  U Hrvatskoj dosta često mislimo kako na lokalnim televizijskim programima preovladavaju lokalne i komunalne teme u kojima političari lokalne razine pričaju i hvale se svojim uspjesima u vođenju općina, gradova ili županija, uz dodatak tema siromašne kulturne scene i običaja lokalnih zajednica

  Zaboravljamo da na “lokalnim” televizijama postoje mnogi mladi i perspektivni voditelji koji zbog dosega tih televizija rijetko dobiju priliku pokazati što znaju na tzv velikim televizijama s nacionalnom frekvencijom. Ugodno osvježenje i pozitivno iznenađenje na sceni lokalnih televizija kada su u pitanju voditelji kontakt ili razgovornih emisija zasigurno je i Filip Kuštro jedno od najprepoznatljivijih lica Osječke televizije.

  Kuštro na ovoj televiziji vodi dvije emisije. Četiri puta u tjednu od ponedjeljka do četvrtka vodi kontakt emisiju “REPLIKA” gdje gledatelji imaju priliku komentirati recentne političke i društvene teme koje teško mogu vidjeti na televizijama s nacionalnom frekvencijom. Pripremljenost za teme koje obrađuje i profesionalnost u vođenju odlika su ovih emisija.

  Također vodi i emisiju “PLETER” u koju je do sada “prorešetao” mnoge goste iz društvenog i političkog života u Hrvatskoj.
  Ono što nas je posebno impresioniralo je emisija “REPLIKA” od 30. svibnja 2023. i odjavni, odnosno završni govor u emisiji.
  Da ga ne prepričavamo najbolje je da u nastavku pogledate:

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here