Kako je Piksi postao Kiksi – Srbi brutalni prema svojim Orlovima: “Uzalud su nas ložili, šamar realnosti nas vratio kući”

0
Foto: Screenshot YouTube

Tresla se brda, rodio se – miš! Tako bi se mogla nazvati ovogodišnja kampanja Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Jedan bod uspjeli su si priskrbiti izabranici Dragana Stojkovića. Remi s Kamerunom nakon što su vodili 3:1 ostao im je sve što su napravili, a porazi od Brazila i Švicarske ostat će bolna uspomena njima na Mundijal 2022.

Poraz protiv Švicarske u za njih odlučujućoj utakmici, u kojoj su i vodili s 2:1, ovako su prokomentirali srpski mediji…

– BOLNO PRIZEMLJENJE NAŠIH ORLOVA! Srbija dalje od grupne faze NE MOŽE, Švajcarci nas ponovo izbacili sa Mundijala! – napis je koji vrišti s naslovne strane Kurira, prenosi Jutarnji list.

– GOTOVO! IDEMO KUĆI! ŠVAJCARCI PONOVO KOBNI PO SRBIJU! Preokreti, skandali provokatora Džake, DVA SMO DALI, TRI PRIMILI I ĆAO! – kaže napis na Informeru.

– Tužan kraj Srbije na Mundijalu posle ludog preokreta: Sukob na terenu i prostačke provokacije – navedeno je na nova.rs

Piksi=Kiks(i): Iz Katara sa jednim bodom, uzalud loženje – šamar realnosti nas vratio kući – naslov je na Sportalu.