Karlo Starčević, gradonačelnik Gospića završio u bolnici zbog korone

0
Foto: screenshot TV Loki

Grad Gospić danas je tijekom poslijepodneva objavio priopćenje o zdravstvenom stanju gradonačelnika Karla Starčevića. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

GOSPIĆ- “Danas je tijekom jutra gradonačelnik Karlo Starčević hospitaliziran na covid odjelu gospićke Opće bolnice zbog poteškoća uzrokovanih virusom COVID-19.

Bolničko liječenje pneumonije je u tijeku, a opće zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

Gradonačelnik Karlo Starčević se zahvaljuje medicinskom osoblju Opće bolnice Gospić na predanom radu u liječenju pacijenata. Također, zahvaljuje se svima na mnogobrojnim porukama i pozivima sa  željama za brzo ozdravljenje koje su mu pristigle proteklih dana

Dan ranije Starčević je na Facebook stranici objavio

“Dragi sugrađani hvala vam svima na pozivima i porukama koje ste mi danas uputili. Hvala vam svima na velikoj brizi za moje zdravlje. Kao i mnogi u prethodne dvije godine i ja sam pozitivan na Covid 19.

U subotu sam dobio potvrdu, a danas sam zbog nešto izraženijih simptoma bio u Općoj bolnici Gospić gdje sam napravio određene pretrage i primio infuziju te sam pušten na kućnu njegu.

Zahvaljujem svima u gospićkoj bolnici na svemu što čine u korona vremenima za sve pacijente. Vjerujem da će u narednih petnaest dana moje zdravstveno stanje biti kao i prije infekcije te se radujem povratku na posao i novim pobjedama. Svima koji se u ovom trenutku bore sa slabijim ili jačim simptomima infekcije, kao i svim drugim bolesnicima želim brz oporavak.”

Anita M.