Foto: Dugopolje org

Zbog isticanja zastave regularne i zakonite postrojbe Hrvatske vojske djelatnici PP Kaštela su napisali prekršajni nalog i traže naplatu kazne u iznosu od 700 eura. Naime prekršajni nalog napisan je danas a zbog činjenice da je “okrivljenik” na svoj balkon izvjesio zastavu HOS-a koja je je po mišljenju policije protuzakonita i isticanjem zastave HOS-a se remeti javni red i mir. Policija je još bila revna pa je napisala da je na stiliziranom grbu ove slavne postrojbe Hrvatske vojske pazi sad “PRVO BIJELO POLJE” i natpis “ZA DOM SPREMNI”.

Fotografija ovog naloga kruži Whats App i viber grupama a pažnju na ovaj prekršajni nalog skrenuo nam je jedan istaknuti član HDZ-a koji nas je informirao kako je razina gnjeva u HDZ-ovim grupama tolika da se može rezati nožem.
Spominju se ministri, premijer, redom se prozivaju svi saborski zastupnici HDZ-a, jednom riječju bujica uvreda na račun svih.

Foto: Društvene mreže

Glavno pitanje je kako to da su u Vukovaru bili na čelu kolone, a danas im naplaćuju kazne zbog isticanja zastave legalne postrojbe Hrvatske vojske – Hrvatskih obrambenih snaga (HOS-a).

Drugo tvrdnja koja se najčešće ponavlja je da nema razlike između Milanovića koji bi bacio ploču HOS-a u smeće u Jasenovcu i naplate kazne zbog isticanja zastave HOS-a u Kaštelima. Stvar je samo u suptilnosti pristupa.

T.R.I