KERUM DEMANTIRA GLASINE DA MU JE SIN BIO U BEOGRADU “Nije istina. To zna i policija i novinari, ali jedan novinar stalno plasira laži”

0
Foto: screenshot HRT

Šef HGS-a i poduzetnik Željko Kerum prvi se put u 2022. oglasio na svome Facebooku. Javio se povodom glasina da je njegov sin bio u društvu nestalog Mateja Periša u Beogradu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji i poštovani mediji,

prvo želim svima puno zdravlja i sreće u novoj godini. Moram se osvrnuti na slučaj nestanka našeg sugrađanina Mateja Periša.Cijeli grad i naša država su tužni zbog toga i siguran sam da je svakom tko je normalan žao i Mateja i njegove obitelji.

Nažalost ima svakakvih nedobronamjernih medija i novinara koji plasiraju laži, pa su tako u tim lažima plasirali priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom.

To nije istina, moj sin je bio u Splitu. To zna i policija i novinari, ali jedan novinar (pod pseudonimom) koji stalno plasira laži o meni to je pustio u javnost, svjesno, da mi učini štetu .Molim medije da prenesu ovu moju objavu i nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem”, poručio je

Kerum.https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/456781502741178

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here