Kerum i Vuco gosti u emisiji Otvoreno HTV-a!

0
Fott: screenshot

Dragi prijatelji, večeras u 22:00 gostujem u emisiji HRT Otvoreno  na HRT 1, objavio je  na svojoj Facebook stranici kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum i  pozvao “sljedbenike” da pogledaju njegov nastup i napišu  dojmove u komentarima.

U  najavi HRT-a za emisiju OTVORENO na njihovoj facebook stranici   postavili su pitanje: Što je potrebno gradu pod Marjanom?


Tko će biti novi gradonačelnik ili gradonačelnica Splita? Zašto je već sada dvoznamenkasti broj potencijalnih kandidata? Što treba mijenjati u gradu pod Marjanom? Kako će izgledati bitka za Split?
 
U emisiji  urednika  i voditelja Mislava Togonala gostuju:
 
Željko Kerum, HGS
Vice Mihanović, HDZ
Ivica Puljak, Centar
Branka Ramljak, nezavisna kandidatkinja
Siniša Vuco, HSS
Ante Franić, SDP


Komentari na  Kerumovu Objavu su različiti, od ozbiljnih i ozbiljne podrške, do  kvalitetne  zezancije, a gotovo  pa da nema  negativnog komentara koji bi mogli izdvojiti. U svakom slučaju   Otvoreno će sigurno biti zanimljivo.


“Otvoreno’ nije bilo u planu, ali večeras se gleda. Cila femili! Go, Žele, go ! “

“Daj pokaži im po ko zna koji put ko je Željko Kerum ,mogu samo trčati za tobom,je to mogu ,ali te nikad neće stići”

“Žele rasturi opet i budi iskren i realan kao i uvijek! Od kada si Grmoju pita zadnji puta da li je kome platija marendu, ručak, da 10 kuna i otkrio da se uhljebio na poziciji nisan upratija da je ima javni nastup, samo sam vidija da mu je rejting opa. Rasturi večeras, imaš nasu podrsku i cila Podstrana stoji iza tebe. Okladi se u janje da ćeš pobjedit, jer ove ti izbore niko ne moze ukrasti ko zadnji puta. Žele, povedi nas”

“Obećaš li da po preuzimanju vlasti prelaziš u vegane pobjeda je sigurno tvoja. Go go Žele”,

“Obuci Ferrari kravatu. Samo jako Žele!”
“Žele, lipo se obuci,,”

dp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here