13 C
Split

KERUM KAŽNJEN, Platio 15.000 kuna: “Bila su ogromna okupljanja i kad su umrli Bandić i Balašević”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Željko Kerum platio je 15.000 kuna kazne zbog zabave sa sucima održane u njegovoj konobi Pršut.

Sud je procijenio da nije poštovao Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Pet tisuća kuna platio je kao privatna, a 10.000 kao pravna osoba, piše Index.

Nije se, kaže, htio žaliti, već je želio da se na tu rođendansku feštu što prije zaboravi.

‘Sud triba poštivat’

“Platio san, normalno. Da san se iša žaliti to bi bilo samo odugovlačenje”, poručuje Kerum. Pitali smo ga smatra li da je sud izrekao previsoku kaznu.

“Sud treba poštivati jer kad ne bi poštivali sud di bi završili. Je li to bila velika ili mala kazna to je diskutabilno, ali nije ni bitno. Sve je bilo previše medijski popraćeno i mislin da je zbog toga tako. Ali vidite šta se dešava, umra je Đorđe Balašević – bila su ogromna okupljanja, umra je Milan Bandić – bila su ogromna okupljanja, na rivi kad je god sunce – ogromna okupljanja. Tu je teško radit usporedbe…”, nedorečeno će kandidat za splitskog gradonačelnika.

Otvorit će konobu kad dođu gosti

Žao mu je što su, poručuje, suci i ostali uzvanici doživjeli neugodu. Tvrdi da nitko nije imao zlu namjeru i da se ne ljuti na nikoga.

Zanimalo nas je hoće li uskoro otvoriti sada već slavnu konobu u Kaštelima jer je omogućen rad ugostiteljskim objektima s terasama.

“Otvoriti hoćemo, ali čekamo još 10-15 dana da vidimo kakva će biti situacija, oće li početi dolazit gosti. Znači mi smo vezani uz goste iz srednje Europe, Češka, Mađarska, Slovenija, Austrija, Njemačka i ostalo. Ako ne bude gostiju, za koga ćeš otvarat?”.

dp

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img