KERUM MUKU MUČI S COVID-POTVRDOM, A DVA PUTA PREBOLIO KORONU: ‘Nitko mi nije kriv, danas ću, sutra ću… Triba slušat struku!’

0
Fott: screenshot

Jučer je u Hrvatskoj bio drugi najveći dan po broju novozaraženih koronavirusom, Stožer je objavio da smo zabilježili čak 7270 koronapozitivnih, a 63 ljudi je preminulo.

Poduzetnik i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum je koronu prebolio već dvaput, prvi put u prosincu prošle godine, a sada opet u listopadu. Kaže, dobro zna što je to i čudi se onima koji u virus ili ne vjeruju ili se protive cijepljenju i covid-potvrdama.

Posvjedočio je da je prvi put imao teže simptome, a drugi puta je prošlo kao obična gripa, no sa svojih 61 godinu je zdrav i nije imao većih problema. Sve upozorava, Covid-19 ne treba podcjenjivati.

‘Slušajte struku, sve drugo mi je smišno’

“Triba slušati što govori struka i liječnici. Sve ovo drugo šta čujem meni je smišno. Jednostavno triba slušat doktore”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju. No, covid-potvrdu nema, unatoč ‘dvostrukom prebolijenju’.

Nema covid potvrdu, a dva puta prebolio koronu: Sam sam si kriv

“Oba puta privatno sam se testirao, moj liječnik me upozorio da moram i na Higijenski se testirati da bi imao i službeni dokument da sam zaražen, a ja sve danas ću, sutra ću… i sad mi je kasno. Nitko mi nije kriv što ne mogu izvaditi potvrdu, ali uvik se mogu testirat kad je potrebno”, rekao je Kerum koji ne smatra da je testiranje neka gnjavaža. I sam to često prolazi. Na pitanje hoće li se cijepiti, odgovara:

“Nedavno sam prebolio koronu i visoko su mi antitijela, pa bi još pričekao, ali nemam ništa protiv cijepljenja. Pogriješio sam što nisam otišao na Higijenski, jer bi sad imao važeću Covid potvrdu još pola godine”, rekao je Kerum i svima poručio da treba slušati struku jer se inače nikada nećemo riješiti ovoga.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here