Kerum odgovorio Laliću: “Eto to je taj ugledni, ne sociolog nego sociopat,..”

0

Željko Kerum komentirao je intervju sa sociologom Draženom Lalićem objavljen u Slobodnoj Dalmaciji . U objavi na svojoj Facebook stranici napisao je slijedeće:  

“Pročitao sam intervju od sociologa Lalića, od naslova pa do kraja teksta…
Ne zna šta piše, nadrobio je svega i svašta. Nerazumljiv tekst, pravi se pametan, a ne zna tko mu glavu nosi, ali ima prostor u medijima. Sjećam se kako je banio u moju kuću u Rogoznici sa bricom Mladenom, naravno nepozvan, jer takvog “lika” ne bih nikad zvao, ali zbog materinog odgoja sam bio gostoljubiv, jer u mojoj kući je oduvijek bilo tako i ja se začudio, otkud sad Lalić ovdje, jer mi nemamo ništa zajedničko.

Počastim ih pršutom i sirom, pitam “kojim dobrom ste došli”, a on govori meni: “došao sam k tebi da vidimo što ćemo sa Hajdukom.

Ovako više ne ide, moramo se riješiti Našeg Hajduka”, a ja ga gledam i ne mogu virovat da je doša u moju kuću i da me hoće uvalit u svoje prljave špekulantske igre.
Eto to je taj ugledni, ne sociolog nego sociopat, koji svojim pisanjem maltretira čitatelje. Loši i licemjerni ljudi, bez obraza, poput njega i svih ostalih koji me sada prozivaju su do jučer trčali za mnom dodvoravajući mi se, a sada me prozivaju?”

dp/foto ilustracija screenshot