HomeŽivotKo će ga čistiti po ovoj vrućini?? Po HRT - Teletextu...

Ko će ga čistiti po ovoj vrućini?? Po HRT – Teletextu u Karlovcu danas slab snijeg. Gaf koji je nasmijao Hrvatsku!

Ukoliko ipak ništa ne želite prepustiti slučaju, podsjećamo da je danas neradni dan, pa nećete moći zamijeniti gume zimskima.

Molimo sve kupače da danas na obale karlovačkih rijeka, kamo se idu rashladiti od prilično visoka 33 stupnja, obavezno ponesu čizme, kape i rukavice, jer bi u popodnevnim satima mogao pasti slab snijeg.

Upravo ovu oborinu danas je najavila HRT-ova vremenska prognoza te je objavila na svojem Teletekstu. Informacija je, dakako, postala viralna, brzinom munje se širi društvenim mrežama, a Karlovčani su postali metom dobre pošalice svojih prijatelja iz svih dijelova Hrvatske.

S HRT-a još nisu pustili demantij ni ispriku, ali to nije ni bitno. Vjerojatnost da padne snijeg je, sudeći po situaciji na karlovačkim ulicama, manja nego ijedan dan od njih 365 u godini.

Ukoliko ipak ništa ne želite prepustiti slučaju, podsjećamo da je danas neradni dan, pa nećete moći zamijeniti gume zimskima.

IZVOR: KA portal

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ