Košarkašice poražene od Solinjanki

0
0

Proteklog vikenda košarkašice ŽKK Dugopolja ugostile su momčad ŽKK Salone. Ove dvije ekipe u školskoj dvorani OŠ Dugopolje odigrale su susret redovnog kola Lige mlađih kadetkinja regija “Jug”.

Za dugopoljsku ekipu prošli tjedan nije bio najbolji što se tiče same pripreme za susret. Tijekom tog perioda domaće snage zbog školskih obaveza nisu uspjele organizirano doći na trening što se očitovalo i u samoj utakmici. Da bi cijela situacija bila još i teža, tijekom tjedna ozlijedila se i kapetanica Plazibat. Osim vođe momčadi nedostajale su i važe igračice Armanda i Rogošić. S obzirom na sve utakmica je za ŽKK Dugopolje došla u najgorem trenutku.

Svi problemi koji su zadesili žensku košarkašku ekipu itekako su utjecali na samu igru i konačni rezultat. U prvom dijelu susreta cure iz ŽKK Dugopolja uspijevale su parirati Solinskoj ekipi. Ipak, u nastavku dvoboja domaća momčad sve više je ostajala bez snage, a i s činjenicom da su imale vrlo kratku klupu nisu uspjele zadržati ritam koji su nametnule cure iz Solina.

Na kraju susreta ŽKK Salona je zasluženo slavila rezultatom 41:51. Momčad ŽKK Dugopolja iščekuje sljedeće kolo u kojem u gostima idu ŽKK Ragusi.

ŽKK Dugopolje : ŽKK Salona 41:51

ŽKK Dugopolje: S. Jukić (8), A. Jukić (5), Mustapić (12), Baričević (4), Radovan (12), Perišić, Kardum