23/06/21

Lažno prijavio svoju smrt. Gadno se poigrao sa hitnim službama pa zaradio kaznenu prijavu!

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Lažnim pozivom izazvao djelovanje hitnih službi


U srijedu, 6. siječnja, u noći, 45-godišnjak je telefonom nazvao Županijski Centar 112  u  Osijeku te prijavio da na području Čepina u kući leži mrtav muškarac. Hitnom intervencijom policije i Hitne medicinske pomoći na mjestu događaja utvrđeno da je muškarac lažno prijavio da na podu u kući leži mrtva osoba.  

Izlaskom na intervenciju policija je utvrdila da je 45-godišnjak lažno prijavio svoju smrt, što je iziskivalo hitno djelovanje djelatnika Hitne medicinske pomoći i policije.  
 
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Građani, ne dojavljujte neistinite događaje:

Policijski službenici moraju zaprimiti svaku dojavu građana. Nakon zaprimljene dojave, policajci na terenu provjeravaju njezinu istinitost te u slučaju potrebe za intervencijom policije ili drugih službi, žurno postupaju.

Dok policajci ili druge službe žure pružiti pomoć lažnom dojavitelju, možda je baš u tom trenutku nečiji život u opasnosti i ovisi o njihovoj pomoći.

Stoga apeliramo na građane da ne prijavljuju neistinite događaje jer možete ugroziti nečiji život – priopćili su iz PU Osječko baranjske

dp/

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img