“Lidlići” u Hrvatskoj poludili za tenisicama! U trgovinama su sve rasprodane

0
Foto: Lidl Hrvatska

U Lidl su jučer stigle njihove popularne tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Riječ je o muškim bijelim tenisicama s Lidlovim potpisom koje su dostupne u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna, piše Večernji list.

Prije dvije godine su u inozemnim trgovinama izazvale pravu pomamu, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura. Čini se da je to ludilo stiglo i u Hrvatsku. U mnogim Lidlovim supermarketima su rasprodane, a već se prodaju i na Njuškalu. Cijena im je na oglasnicima i 10 puta veća.

– Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt sms – stoji u oglasu iz Daruvara koji je jučer navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži čak 1200 kuna. Međutim, to nije njihova najviša cijena.

Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Dubrovnika koštaju 1350 kuna. Drugi prodavač iz Zagreba puno je povoljniji te prodaje broj 43 za 349 kuna, a u kompletu s čarapama stoje 399 kuna.

Mi smo provjerili dvije trgovine Lidla u Zagrebu, tenisica ima na stanju, no s obzirom na pomamu, pitanje je koliko će ih dugo biti.

Anita M.