Liverpool želi Modrićevog nasljednika: Sučić je budućnost

0
Foto: Screenshot YouTube

Hrvatskog reprezentativca Luku Sučića već se neko vrijeme povezuje s Liverpoolom

Nakon što je o potencijalnom transferu talentiranog 20-godišnjeg veznjaka u redove engleskog velikana prošlog mjeseca pisao FootballTransfer, sada se o istoj temi oglasio i Anfield Index.

Portal specijaliziran za praćenje Liverpoola objavio je veliki tekst pod naslovom “Luka Sučić i potreba za novom krvlju” u kojem, između ostalog, piše da su Naby KeïtaAlex Oxlade ChamberlainRoberto Firmino i James Milner ovog ljeta spremni za odlazak budući da im ističe ugovor, a da na njihova mjesta trebaju stići novi igrači, pri čemu se ističe Sučićevo ime.

“On je ofenzivnija verzija veznog igrača koju bi bilo najbolje iskoristiti na desnoj strani vezne linije, a svojom energijom mogao bi pomoći kad su drugi na izmaku” stoji u tekstu, te se u odnosu na, primjerice, Judea Belinghama ili Masona Mounta (koje se također spominje u kontekstu potencijalnog transfera u Liverpool), naglašava Sučićeva niska izlazna klauzula:

“Njegova tržišna vrijednost je nešto viša od 15 milijuna eura. Mogao bi biti pametna akvizicija i u budućnosti postati član prvih 11, a kasnije bi klub na njegovoj prodaji mogao ostvariti i znatnu zaradu. Sa svojim pedigreom i progresijom, mogao bi predstavljati vrlo dobru varijantu starijim igračima. Ako ćemo ovog ljeta potpisati 3-4 veznjaka, talentiran i svestran mladi igrač poput Sučića mogao bi biti meta”.

Nadajmo se kako će se Luka što prije vratiti od teške ozljede i kako ćemo ga ubrzo gledati u najvećim svjetskim klubovima.

anita m.