Lucija Veštić, novo lice splitske lokalne politike unosi novu energiju i znanje..

0

STUDENTICA GRAĐEVINE NOSI LISTU NACIONALNO – SUVERENISTIČKE KOALICIJE NA RAVNIM NJIVAMA

Koalicija DP-a, HSP-a i HDS-a odlučila je na kotarskim izborima kandidirati nova lica koja svojim znanjem i entuzijazmom mogu pokrenuti Split. Jedno od takvih, novih lica punih energije i znanja, svakako je i Lucija Veštić.

Lucija je završila MIOC i upisala Fakultet Građevinarstva arhitekture i geodezije. Njen otac Ante, hrvatski branitelj i pripadnik IX. bojne HOS-a, usadio joj je od malena domoljubne vrijednosti. Njena majka Ivana zaslužna je za Lucijin društveni angažman od malena. Lucija je najmlađi član pastoralnog vijeća u Crkvi svetog Mateja, održava župne mrežne stranice i svojim glasom obogaćuje Euharistijsko slavlje.

Luciji će desna ruka biti Josipa Barić, majka dviju prekrasnih djevojčica. Josipa je završila trgovačko – komercijalnu školu te izvrsno poznaje problematiku kotara Ravne njive. Brojni komunalni problemi s kojima se ovaj kotar svakodnevno suočava motivirali su je na kandidaturu na ovim izborima.

Ove dvije iznimne žene i ostatak ekipe, vjerujemo, iz prve ruke znaju što posebice djeci i mladima nedostaje zbog rada i svakodnevnog druženja sa istima. Iznimna im je čast i zadovoljstvo biti malenim kotačićem promjene kako bismo zajedničkim snagama stvorili i unaprijedili naše najljepše Ravne njive.

Ivica R.