Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiHrvatskaMAMIĆ POZIVA NA AKCIJU, PRIJAVITE SUDCA SESSU, DAO I e-mail NA...

MAMIĆ POZIVA NA AKCIJU, PRIJAVITE SUDCA SESSU, DAO I e-mail NA KOJI TREBAJU PISATI

Zdravko Mamić se opet oglasio na Facebook stranici i ovaj puta žestoko raspalio po bivšem predsjdeniku Vrhovnog suda Đuri Sessi i njegovom izboru za predsjednika Europske udruge sudaca (EAJ)Evo što je objavio:


“BREAKING NEWS! Današnji mediji donijeli su nam užasavajuću vijest – dosadašnji predsjednik Vrhovnog suda Đuro Ke$$a izabran je za predsjednika Europske udruge sudaca (EAJ) i prvog potpredsjednika Međunarodne udruge sudaca (IAJ). U njegovom sjajnom životopisu posebno im se dopalo to što ga je, kako mediji kažu, osuđenik Zdravko Mamić optužio da mu je u više navrata nosio mito za sudske predmete u kojima je silovao pravo i pravdu uklanjajući sa slučaja suce jer su “prerevno obavljali svoj posao”.

Zbog toga su mu javnost i politika zaustavili kandidaturu za predsjednika Vrhovnog suda, ali strani mediji to očito nisu prenijeli.

Zbog toga vas molim za pomoć – pozivam Vas da ovu fotografiju spremite na svoja računala i mobitele, te da je zajedno s rečenicom “Đuro Sessa is a corrupt judge” pošaljete na e-mail adrese organizacija u koje je Ke$$a izabran, a to su uia@uia.org , te secretariat@iaj-uim.org .

ŠALJITE MAILOVE DA SPRIJEČIMO LAKRDIJU I POMOZITE REFORMI PRAVOSUĐA!” – napisao je Mamić u uz to objavio fotografiju koju donosimo…

Foto: Facebook stranica Zdravko Mamić
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments