Saturday, October 16, 2021
HomeVijestiHrvatskaMAMIĆ: Taj sudac iz Osijeka u uredu drži sliku druga Tita

MAMIĆ: Taj sudac iz Osijeka u uredu drži sliku druga Tita

Zdravko Mamić danas se tri puta oglasio na Facebooku. U posljednjoj objavi, nešto prije 22 sata večeras, prozvao je osječkog suca Darka Krušlina, na slici s Adom Kožulom, članom Izvršnoga odbora GNK Dinama ( gospodin s kravatom), da se gostio na račun Dinama te da u uredu u Osijeku drži sliku Josipa Broza

“Nakon što je na moj račun u VIP loži Dinama i hotelima podignuo jako puno čaša alkohola, kao i sat s moje ruke, koji je u strahu vratio, sudac Krušlin podigao je prema natpisima medija i kaznenu prijavu za klevetu!

Počašćen sam činjenicom da je tužbu protiv mene podnio sudac Republike Hrvatske koji ponosno u svom uredu drži fotografiju Tita, čiji je lik svojevremeno krasio i značku koji je dotični gospon sudac nosio na reveru!
Veselim se ovom njegovom potezu, pozivam i sve njegove prozvane kolege da učine isto!”, objavio je Mamić uz hasthag  Reforma Pravosuda

Ranije je napisao: 

“Zaprimio sam danas tijekom dana puno vaših poruka podrške i upita zašto se izlažem ovakvom riziku, dodatnom kaznenom progonu i pogibelji. Iskreno, meni ovo ne treba. Mogao sam u miru biti u Bosni i Hercegovini koja mi je pružila utočište i utjehu. Mene je država kojoj sam donio sve od novca do slave osudila, moja obitelj je već uništena, sve što sam stvarao već je oduzeto, ono što sam najviše volio raditi više ne mogu.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments