Thursday, September 23, 2021
HomeSportMarca: Leo Messi karijeru nastavlja u PSG-u

Marca: Leo Messi karijeru nastavlja u PSG-u

Leo Messi karijeru će nastaviti u PSG -u! Tako tvrdi španjolska Marca uz dodatak da bi se moralo dogoditi veliko iznenađenje da ne bude tako. Francuska je momčad pokrenula svoju mašineriju i u ovom trenutku jedina ima kapacitet preuzeti sve što treba kako bi dovela Messija.

Razgovori već traju, potvrdio je to i trener Mauricio Pochettino, koji će na raspolaganju imati “najstrašniju” momčad na svijetu.

Pregovori međutim neće biti okončani samo tako. PSG mora pronaći ekonomsku formulu, ali s Katarom iza sebe rješenje će se pronaći, pišu Sportske novosti.

Messi želi za PSG jer ga projekt privlači, motivira ga prilika da osvoji novu Ligu prvaka, a i tu je Neymar… Manchester City se povukao iz ponude, a samo je Guardiola mogao parirati Neymaru i PSG-u.Mauricio Pochettino je nešto ranije izašao pred novinare u Parizu.

Naravno da je trener PSG-a – iako sutra njegova momčad igra 1. kolo prvenstva kod Troyesa – najviše pitanja imao o mogućem dolasku Lea Messija.“PSG radi na pojačanjima tiho, ali i vrlo intenzivno.

No, u prvom planu nam je sutrašnji start prvenstva”, kazao je argentinski trener potvrđujući na neki način da su pregovori s Messijem u tijeku.“Analiziramo sve mogućnosti, sigurno je i dolazak Messija jedna od njih”, dodao je.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments