MARIJA “oprala” Katarinu Peović, a ni Zekanoviću nije ostala dužna: “Revolucionari su zakasnili na revoluciju”

0
Foto: Snimka zaslona/

Marija Selak Raspudić  u Saboru se obrušila na zastupnike koji nisu sudjelovali u, kako kaže, u revoluciji. Tako je nazvala okupaciju saborske govornice kojom su odgodili raspravu o izboru glavnog ravnatelja HRT-a.

U objavi na Facebooku, na služenoj stranici Mosta, navode da je zastupnica Selak Raspudić “upozorila na destruktivce u oporbenim redovima koji plešu kako Plenković svira te odgovorila revolucionarima koji su zakasnili na revoluciju”.

Selak Raspudić je prozvala Hrvoja Zekanovića ( nakon što ga je dan ranije vrijeđao njen suprug Nino Raspudić) te Katarinu Peović. Na meti Mostove zastupnici bili su njeni kolege s desnice i  ljevice.

“Za razliku od vas, gospodine Zekanoviću, koji uvijek djelujete destruktivno, ja ću s ponosom javno reći da mi je bilo drago jer sam bila dijelom ujedinjene oporbe koja je stavila interes Republike Hrvatske ispred svojih partikularnih stranačkih razlika.

Kolegice i kolege iz oporbe, rado ću opet s vama staviti taj interes i zajedno se boriti za pravnu državu”, kazala je obraćajući se zastupniku Hrvatskih suverenista koji su odbili biti dio ujedinjene oporbe i sudjelovati performansu koji su nazvali revolucijom.

Nakon Zekanovića obratila se zastupnici Radničke fronte Katarini Peović:

“Kolegice Peović, toliko govorite o revoluciji, a kad je revolucija krenula vas nije bilo. Što je bilo, zaglavili ste kao Lenjin u Finskoj. Nismo mi krivi što ste zakasnili na revoluciju, nadam se da drugi put nećete”, kazala je slavodobitno zastupnica Selak Raspudić.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here