25,10,21
HomePremium SadržajMarko Ljubić: Prijeti li Veljači robija, ili postaje ministarka?

Marko Ljubić: Prijeti li Veljači robija, ili postaje ministarka?

Uočljivo je da televizije s nacionalnom koncesijom zadnjih nekoliko dana otkrivaju sve više nasilja nad socijalnim radnicima diljem Hrvatske.

Dnevnici su puni nasilja nad nesretnim djelatnicima centara za socijalnu skrb. Neke od njih istuku, na neke viču, na drugim mjestima nasilnici upadnu u prostorije, razbiju, razbacaju, priprijete. Čudna eskalacija. Kao da je otvoren lov na “socijalnu divljač”.

Nikako ne mogu uhvatiti smisao takve navale nasilja i eksplozije medijskog interesa za to. Ili će ta nagla provala biti koban dokaz da su Veljača i Janjić izravno potaknule nasilje i prijeti im zatvor kao sudionicama, pa televizije pripremaju ljudskopravašku lijevo-liberalnu javnost, poznatu po svojoj krhkoj tankoćudnosti za takav šok i stres, zbog robijaške sudbine njihovih heroina, prevenirajući postupnim navikavanjem ritualna samoubojstva grupa obožavatelja na trgovima; ili se crno piše ministru Aladroviću i televizije pripremaju teren za novu ministricu Veljaču?

Baš me zanima rasplet ove situacije, naročito, može li nas nakon korone i potresa, u svibnju i lipnju strefiti Veljača? Sreća da nema na vidiku kuge i rata, a i Greta je daleko.

Marko Ljubić/facebook
Foto: screenshot

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Crnački kriminalac plaćao falsificiranim novcima, opirao se policiji, pa je greškom ubijen. Uzburkao se cijeli svijet. Na jezive zločine u Africi, svijet ne reagira. Romkinja pretukla do smrti svoje malo dijete i cijela Hrvatska je u ekstazi. Zločini srpske gamadi nad hrvatskom djecom ostaju i bez kazne i bez protesta, Stvarno je ovaj svijet poludio i zreo za propast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari