13 C
Split

Masovna tučnjava u Vukovaru: Nekoliko mlađih osoba završilo u bolnici

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U srijedu nešto prije 9 sati, kod vukovarske Tehničke škole Nikola Tesla dogodio se još jedan incident u kojem je sudjelovalo više mladih osoba, a najmanje jedna osoba je ozlijeđena i zatražila je liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici.

Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđen je mladić srpske nacionalnosti.
Kako javlja press032, incident se dogodio kada je skupina srednjoškolaca krenula do pekare kupiti užinu. Na tom putu napala ih je druga skupina mladića, a navodno kako su korištene i palice. Incident je potvrdio i glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković koji je rekao kako se i dalje vrši kriminalističko istraživanje te da imaju i privedenih osoba.

Povodom tog događaja priopćenjem za javnost oglasio se i predsjednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar: “Pozvao sam sve političke stranke da osude ove današnje napade na pripadnike srpske zajednice koji su se dogodili ispred Tehničke škole Nikola Tesla. Nitko me neće uvjeriti da se ovdje radi o sukobima navijača i navijačkih grupa već je jasno da se radi o dirigiranim napadima na pripadnike srpske zajednice, a sve u svrhu destabilizacije međunacionalnih odnosa u gradu Vukovaru. Također, vjerujem da ovakve međunacionalne sukobe nitko ne bi trebao koristiti u svrhu predizborne kampanje.

Pozivam sve mlade ljude da prestanu s ovakvim aktivnostima te isto tako da se političari dozovu pameti i da osude ovaj čin. Očekujem da sve institucije rade svoj posao i da učine sve da se spriječe budući incidenti“, istaknuo je Kolar.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img