HomeVijestiDalmacijaMASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje:...

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski.

“Hvala svim sugrađanima koji su se odazvali pozivu na cijepljenje. Cilj nam je zajednički suzbiti epidemiju te potaknuti što brži povratak na staro normalno. Bez obzira na trenutni pad novozaraženih, trebamo svi biti oprezni te se pridržavati odluka i preporuka koje su na snazi”, izjavio je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Imotskoga Milan Zdilar.

Ravnateljica Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije dr. Željka Karin istaknula je kako je cijepljenje jedan od načina na koji pojedinac može zaštititi sebe, ali i druge.

“Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro. U našoj županiji cijepili smo veliki broj osoba i nije bilo većih nuspojava”, naglasila je Karin te dodala kako je masovno cijepljenje u Imotskom odlično organizirano i kvalitetno pripremljeno.

Današnja akcija masovnog cijepljenja održala se u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite Grada Imotskog.

foto: grad imotski

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ