Mateo Ivanac: Isključivi krivac za katastrofalni rezultat HSS-a je Krešo Beljak!

  0
  Foto: Ilustracija
  Na svojem Facebook profilu se oglasio Mateo Ivanac predsjednik DHSS (Demokratska Hrvatska seljačka stranka) i prokomentirao rezultate HSS-a, te kao primjer napravio usporedbu rezultata 2017. i 2021. godine koje je HSS ostvario u Zagrebačkoj županiji gdje ej bio najmoćnija stranka. 
  
  Satus prenosimo u cijelosti:
  
  "Rezultati politike Kreše Beljaka u devastiranju HSS-a su najočitiji u samom epicentru njegove političke destrukcije – Zagrebačkoj županiji. Samo u protekle 4 godine HSS Zagrebačke županije je od najjače županijske organizacije HSS-a doveden do samog dna.
  
  Lokalni izbori 2017.: 1 župan, 1 gradonačelnik (Samobor), 8 načelnika općina (Brckovljani, Farkaševac, Krašić, Luka, Preseka, Pušća, Rakovec, Žumberak), ukupno - 10 izravno izabranih dužnosnika.
  
  Lokalni izbori 2021: HSS ZG županije – 0 (slovima: nula!) I vrapci znaju da je Kreši Beljaku uvijek netko drugi kriv. Međutim, isključiva odgovornost za sve ovo leži na njemu i potpunom izostanku osjećaja odgovornosti, što on uvijek ponovno i nanovo dokazuje. 
  
  Ovi lokalni izbori su pokazali da istinska demokracija prepoznaje prvenstveno kvalitetne ljude u strankama, a s njima i političke stranke. 
  
  I zato bez istinske demokracije nema ni pravog HSS-a! Demokratski HSS u ovom trenutku poziva na zajedništvo i okupljanje. Budimo razboriti, složni i pokrenimo okupljanje oko ideja i nauka braće Radić."
  
  Foto: Ilustracija