Mijo Caktaš izbačen iz prve ekipe Hajduka. Prebačen u B momčad

0

SPORTSKI DIREKTOR Hajduka Mindaugas Nikoličius kazao nam je danas kako je kapetan Hajduka i najbolji igrač i strijelac kluba Mijo Caktaš izbačen iz prve momčadi. Već duže Caktaš odbija smanjenje plaće u klubu, koje je propisao novi predsjednik – donosi Index

A novi sportski direktor danas je pred novinarima objavio da Caktaš u pregovorima nije prihvatio nijednu opciju – ni prodaju, ni produljenje ugovora s klubom.

“Kada sam nedavno postao direktor najavio sam razgovore sa svim igračima. Predsjednik je već ranije najavio da će svi igrači koji nemaju ugovor i ne žele novi do ljeta biti prebačeni u B momčad. Caktaš je važan igrač. Kada smo pričali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati”, kazao je danas Nikoličius.

Tvrdi kako je Hajduk pokušao Caktašu pronaći više opcija. “Imali smo par ozbiljnih ponuda, ali njegovi zastupnici to nisu prihvatili. Htjeli smo produžiti ugovor na godinu dana, ali Mijo to nije htio, bio je jasan”, govori novopečeni sportski direktor kluba koji je na Poljud stigao iz Velike Gorice.

Nije precizirao kakve uvjete su nudili Caktašu, ali navodi:

“Caktaš nije želio ni euro manji ugovor od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk.”

Direktor nije želio kazati što su nudili Caktašu u okviru novih regula predsjednika Jakobušića koji je odlučio plaćati igrače po učinku, a zna se kako Hajduku ide ove sezone. Predsjednik je već na inauguracijskoj press konferenciji, kada je preuzeo Hajduk, najavio nova pravila, rezanje plaća i veću odgovornost igrača. Izbacivanje Caktaša u B momčad znak je da je kapetan na odlasku iz kluba. 

dp/foto:screenshoot NKH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here