Wednesday, August 4, 2021
HomeVijestiHrvatskaMilan Vrkljan: “Škorina ostavka je završni čin neuspjele obmane hrvatske javnosti!”

Milan Vrkljan: “Škorina ostavka je završni čin neuspjele obmane hrvatske javnosti!”

Bivši saborski zastupnik Domovinskog pokreta Milan Vrkljan na Facebooku je komentirao ostavku čelnika te stranke Miroslava Škore, koju je podnio iz osobnih razloga. Nakon Škore ostavku je podnio i Darijo Žepina, glavni tajnik Domovinskog pokreta.

Škorina sestra Vesna Vučemilović objavila je da i politički tajnik Mario Radić trebao podnijeti ostavku.“Najnovija događanja u DP te ostavka predsjednika DP -a Miroslava Škore na sve stranačke funkcije završni je čin neuspjelog pokušaja još jedne obmane hrvatskog naroda

Nakon mog izlaska iz DP-a osobno sam fokusiran na svoj rad u Hrvatskom saboru i borbu za Hrvatsku bez korupcije i kriminala u kojoj će vladavina prava biti obaveza za sve njene građane”, napisao je Vrkljan.

Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto su početkom godine napustili Klub Domovinskog pokreta, Vidović Krišto je najavila formiranje nove političke stranke.

“Ozbiljno se pripremamo, za novom strankom postoji društvena potreba i ona ne smije sadržavati one greške na kojima su drugi u svojim, nekada i ispravnim nastojanjima, padali. U pristupnici će biti sadržan i svojevrsni lustracijski formular, koji će biti preduvjet za članstvo u toj stranci. Ta stranka se neće zalagati za jednu, a provoditi drugu politiku, kao što je slučaj s današnjom političkom strukturom. Nemam nikakve dvojbe u uspjeh tog političkog projekta”, izjavila je Karolina Vidović Krišto u intervjuu za tjednik Domovina.

Za očekivati je da će i dr. Vrkljan biti uključen u rad te stranke, no on se o tome još nije izjasnio, piše Maxportal

DP/foto : screenshot N1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments