MILANOVIĆ: Mauzolej neplivaču Šoškočaninu mi smeta kao što bi mi smetao spomenik Maksu Luburiću.

Must Read

Nakon što je u nedjelju ujutro 20-ak muškaraca snimljeno kako prolazi ulicama Borova i uzvikuje antisrpske parole ‘Oj, hrvatska mati, Srbe ćemo klati’ i ‘Ubij Srbina’, i to u pratnji policijskog vozila, što je zabilježeno i na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama, s reakcijom se oglasio i predsjednik Republike Zoran Milanović.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti

– “Grupa muškaraca danas je u Borovu poticala na nasilje koristeći gnjusan govor mržnje protiv naših sugrađana Srba. To je sramota i za svaku osudu. Ali vidio sam da im je tamo, mirnim auto-mimohodom asistirala i policija, policija kojom upravljaju skupa Plenković i Pupovac, napisao je Milanović na Facebooku.

– Što je tamo radila policija, ako nije PREVENTIVNO štitila red i zakon? Još će biti da sam ja kriv što Plenkovićeva i Pupovčeva policija u Borovu nije radila svoj posao danas. Kao što ga nije radila kada je s groblja u Borovu trebalo maknuti mauzolej neplivaču Šoškočaninu. Da, meni smeta, kao što bi mi smetao spomenik Maksu Luburiću. A nekome odgovora da taj spomenik bude tamo i provocira. I da se ništa ne čini”

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img