Mile Kekin sablažnjen i šokiran: “Kad sam čuo da su završili u zatvoru, nisam mogao pretpostaviti da će netko staviti pod znak upitnika njihove namjere.”

0
Foto: Screenshot YoUtube

Glazbenik Mile Kekin komentirao je slučaj Zambija, gdje traje suđenje protiv osmero Hrvata osumnjičenih za trgovinu djecom.

Kekin je, kaže, potpuno šokiran kako su neki političari iskoristili situaciju oko četiri hrvatska para koji su u Zambiji optuženi za pokušaj trgovine djecom. Jedan od tih parova, kako je od ranije poznato, čine i gitarist Hladnog Piva Zoran Subošić sa svojom partnericom.

“Sablažnjen sam i šokiran. Kad sam čuo da su završili u zatvoru, nisam mogao pretpostaviti da će netko staviti pod znak upitnika njihove namjere. To dokazuje da nisam sazdan od materijala da budem političar. Nisam mogao misliti da će netko tu tragediju, ljudsku nesreću, ići iskoristiti da dođe do političkih bodova. To mi ruši sliku svijeta”, rekao je za N1.

“Kada govorim o Zoranu i njegovoj supruzi Azri, znam da su išli putem kojim su drugi išli prije njih. Dobili su papire, koji su im nakon toga rekli da su krivotvoreni. Ne znam kako su oni mogli provjeriti ispravnost dokumenata iz Zambije i Konga. Zgrozilo me što je neka stranka išla to iskoristiti”, zaključio je glazbenik, koji je ujedno i suprug Ivane Kekin, članice saborskog Klub zastupnika Možemo.