13 C
Split

MILINOVIĆ EKSPRESNO IZ STRANKE “LIPO” IZBACIO NEĆAKA: Navodno razbijao i divljao u bolnici gdje radi

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jutros smo objavili informaciju kako je u Općoj bolnici Gospić na Odjelu radiologije došlo do incidenta u kojem je prema neslužbenim informacijama sudjelovao nećak župana Ličko-senjske županije, Dragan Jakovljević zvani Drajs prilikom čega je došlo do oštećenja inventara bolnice – piše Dnevno.hr 

Tu informaciju potvrdila je i PU ličko-senjska, a o svemu smo obavijestili i Darka Milinovića koji je ubrzo nakon toga nećaka izbacio iz stranke.

Divljanje na radnom mjestu

Jakovljević je prema navodima zaposlenika divljao na Odjelu radiologije gdje je i zaposlen. Tvrde kako mu to nije prvi put te da ga se zaposlenici i pacijenti boje. Uistinu, 2010. godine kamere su zabilježile kako Jakovljević divlja na istom odjelu zajedno s prijateljima u alkoholiziranom stanju.

Jakovljević je povrh toga i član nove stranke Darka Milinovića LiPO s kojim smo prije objave teksta o incidentu od jutros i razgovarali. Rekao nam je kako ne zna što je njegov nećak učinio, ali da će odgovarati za svoje postupke.

Odmah je izbačen iz stranke

Tako je doista i bilo. Župan Darko Milinović rekao nam je nakon objave teksta da je njegov nećak Dragan Jakovljević ekspresno izbačen iz stranke koja je očigledno utvrdila da je Jakovljević doista bio glavni protagonist razbijanja i divljanja na Odjelu radiologije u Općoj bolnici Gospić.

“Gospodin Jakovljević je prije dvije minute izbačen iz stranke. Nitko, ma kako se zvao, neće rušiti pobjednički politički put stranke LiPO. Mislim da je to principijelno”, poručio je župan Milinović najavivši kako će tužiti one koji pišu da je političkim utjecajem štitio položaj Jakovljevića koji je za slučaj iz 2010. godine dobio ukor ravnateljice.

 

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img