13 C
Split

Miro Bulj: ČEGA LI SE BOJI STIPE MESIĆ!?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
Na svojoj  Facebook stranici oglasio se Miro Bulj povodom sudskog ročišta koje je imao u parnici s bivšim predsjednikom Stipom Mesićem.

Više: BULJ I MESIĆ SUTRA NA SUDU! Bulj poručio: “Narode moj, jeste li uz mene?”

Stipe Mesić podnio je u svibnju prošle godine Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tužbu protiv  Mira Bulja zbog povrede časti i ugleda, a Mesićev odvjetnik Čedo Prodanović  tada je izjavljivao da Mesić traži novčanu naknadu u iznosu između 25 i 30.000 kuna te da će, ukoliko sud presudi u njegovu korist, cijeli iznos donirati u humanitarne svrhe.

Objavu Mira Bulja  prenosimo u cijelosti

“Stipe Mesić nije se pojavio na prvom ročištu na Općinskom sudu u Zagrebu gdje me tuži da sam mu nanio duševne boli izjavom da je krivokletnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod!

Suđenje je odgođeno zbog tehničkih razloga. Dokazat ću da je Mesić i krivokletnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod, a kao svjedoke sam predložio Mesićeve bliske suradnike: Vladimira Šeksa – Kolegu, Davora Božinovića, Josipa Manolića, Tomislava Karamarka i Marijanu Petir te neovisnog povjesničara Josipa Jurčevića koji će posvjedočiti o radnjama Mesića.

Narode moj, što vi kažete, zašto se krivokletnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod Stipe Mesić nije pojavio na suđenju?

dp
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img