Monday, September 20, 2021
HomeVijestiDalmacijaMiro Bulj završio na policiji jer je pustio glazbu nakon ponoći

Miro Bulj završio na policiji jer je pustio glazbu nakon ponoći

Kako je RTL Danas neslužbeno doznao, policija je podnijela optužni prijedlog protiv gradonačelnika Sinja Mire Bulja zbog kršenja javnog reda i mira.

Bulj je u noći nakon Alke navodno inzistirao da se glazba barem malo pušta i nakon ponoći pošto je grad bio pun ljudi te je sam uključio glazbu u kafiću poslije ponoći.

Policija ga je pozvala na razgovor na koji se Bulj odazvao. Na razgovoru je napravljen zapisnik, a Bulj je policiji naveo razloge svojih postupaka: Smatra da su mjere nerazumne i štetne za stanovništvo Cetinske krajine.

Bulj se i ranije vrlo oštro usprotivio mjerama Nacionalnog stožera koji nije popustio i dozvolio popuštanje mjera za Sinjsku alku.

“Proteklih dana više je bilo interventne i policije po Sinju nego u doba Kraljevine Jugoslavije. Ni tada nije bilo ovoliko žandara kao što ih sada ima u mojoj državi Hrvatskoj. Znate li samo koliko je puta inspekcija dolazila ovih dana provjeravati drže li se svi mjera. Nikad veći pritisak na grad nije bio. A zamislite, na Bačvicama nema korone, kao ni kada se otvarao Pelješki most. Nema je ni kada su izbori. Kad vidi HDZ-ovu iskaznicu, korona krepa”, poručio je Bulj uoči Alke, prenosi RTL.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments