Muškarac i žena pili pivo, kad je došla policija nastao je kaos: ‘Šta si ti koji ku*** ovdje, Bosančino jedna, meni ćete pisati kaznu’

0

Opijanje u parkiću za muškarca i ženu iz Zagreba je prošlo vrlo neugodno. Još početkom rujna odlučili su se na druženje uz pivu, a to je potrajalo sve do ranih jutarnjih sati kada ih je zatekla policija.

Prišli su im s ciljem da ih upozore da konzumiraju alkohol na javnom mjestu na što je 30-godišnji muškarac počeo vrijeđati policijske službenike izgovarajući im: „je*** ćuvam ma*** sada, dobro koji vam je ku*** maknite se”.

U vrijeđanju mu se ubrzo pridružila i 32-godišnjakinja koja je počela vrijeđati policijske službenike riječima: „šta si ti koji ku*** ovdje, Bosančino jedna, meni ćete pisati kaznu”, a uz to im je odbila dati osobnu iskaznicu.

Zbog svog su ponašanja oboje su nedavno završili na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu gdje je 32-godišnjakinja dobila kaznu od 1.708,00 kuna. No, uračunato joj je vrijeme koje je provela u policijskoj postaji i to kao jedan dan zatvora, odnosno kao 300,00 kuna, tako da ista ima za platiti još 1.408,00 kuna novčane kazne.

Novčanu kaznu mora platiti i 30-godišnjak i to u iznosu od 1.508,00 kuna, a sud mu je uračunao i vrijeme za koje je bio lišen slobode kao jedan dan zatvora, odnosno kao 300,00 kuna, tako da isti ima za platiti još 1.208,00 kuna novčane kazne.

Presuda je pravomoćna.

Foto : pixabay/Ilustracija