Date:

Share:

“Načelniku Lećevice mnogo toga polazi za rukom, osim zakonitog upravljanja općinom”

Related Articles

Vijećnici Općinskog vijeća u Lećevicii Renata Kelam iz Domovinskog pokreta u četvrtak je uputila dopis u kojem proziva načelnika Općine Lećevica na nezakonite radnje.

“Kada prijeđete granice Općine Lećevica zakoni Republike Hrvatske prestaju vrijediti. Suspendirani su u korist zakona općinskog šerifa/načelnika Ante Barana.

Ovaj gospodar Lećevica radi što hoće i kad hoće. Ovih dana završava jednu od svojih kapitalnih investicija – šumski makadamski put. Ništa čudno ne bi bilo da put ne gradi preko zemljišta Hrvatskih šuma za što, kako saznajemo, nema potrebne dozvole. Da slučaj bude još zanimljiviji na kraju zacrtane trase nalazi se voćnjak u vlasništvu vrijednog načelnika. Pogađate, put se gradi novcem iz proračuna općine.

Inovativnom načelniku mnogo toga polazi za rukom, osim zakonitog upravljanja općinom. U silnim kombinacijama primjerice zna zaboraviti i da Općinskom vijeću preda financijsko izvješće za prvih šest mjeseci tekuće godine.

Kada ga upozore na propust onda sve pokuša rješiti telefonskom sjednicom. To je način na koji u 21.stoljeću funkcionira jedan načelnik, a sve to nijemo promatraju državne institucije i njegove nadležne stranačke kolege. Do kada?”, tvrdi Kelam.

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles