Saturday, October 16, 2021
HomeŽivotNACIONAL Dugopoljka prijetila ravnateljici škole: “Zadavila bih te, šepava, ružna babo”

NACIONAL Dugopoljka prijetila ravnateljici škole: “Zadavila bih te, šepava, ružna babo”

Novi broj Nacionala donosi SMS-ove koje je u pjevačica Severina Kojić slala Ljiljani Klinger, ravnateljici zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca koju pohađa njezin malodobni sin Aleksandar.

Kako pišu, ravnateljica Ljiljana Klinger pismom se bratila ministru Davoru Božinoviću navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila:

“Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti”, napisala je ministru ravnateljica Klingor.

“Zadavila bih te rukama”

Objavili su poruke za koje navode da ih je Severina poslala ravnateljici.

“Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”,

“Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”.

“Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupit ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments