Dugopolje.org, Turistička zajednica općine Dugopolje i Općina Dugopolje po prvi puta organiziraju natječaj kojim će se nagraditi najljepše uređena okućnica na području naše općine.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Nakon završetka prikupljanja prijava, tročlani žiri obilazit će okućnice koje budu pravilno prijavljene, te će odabrati najljepše među njima. Prilikom dodjeljivanja ocjena, kriteriji kojima će se članovi žirija voditi su: usklađenost stila uređenja s podnebljem Dalmatinske zagore, korištenje tradicionalnih i autohtonih biljnih vrsta, te opći estetski dojam.

Kako mogu prijaviti svoju okućnicu?

Prijave možete slati od ove srijede, odnosno od 16. svibnja pa sve do 31. svibnja. Svoje prijave šaljite isključivo na email adresu redakcija@dugopolje.org.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČE, ADRESU, KONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Prijavite svoje lijepo uređene okućnice i pokažite našim sumještanima kreativnost i veliki trud vaših vrijednih ruku. Uz malo sreće, možda i osvojite jednu od nagrada. Isplati se!

Kada se prijaviti?

Od 16. svibnja do 31. svibnja

Kako se prijaviti?

Potrebne podatke i fotografije pošaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org

Mogu li se i ja prijaviti?

Ako imate upisano prebivalište u Dugopolju, Koprivnom, Kotlenicama i Liski, prijavite se čim prije

Zašto se prijaviti?

Možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje dijelimo za prva tri mjesta. Dijelimo poklon-bonove za vrtni centar ukupnog iznosa od čak 6.000 kuna

Prijavi se! Isplati se!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab