Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji su prije nekoliko dana između ostalih zadesili i našu općinu, a slični uvjeti očekuju se i u skoro vrijeme, organizatori Natječaja za izbor najljepše okućnice općine Dugopolje 2019. godine odlučili su produžiti rok za prijavu.

Rok za prijavu produžen je do 02. lipnja 2018. godine (nedjelja). Način prijave, osim prijave na email adresu redakcija@dugopolje.org, moguće je napraviti preko službenog Facebook profila Dugopolje.org stranica (poruka u inbox) ili preko prijavne kontakt forme koja se nalazi na samoj Dugopolje.org stranici.

Uvjeti prijave ostaju isti kao i do sada

Prijave možete slati u sljedećih 17 dana, počevši od odmah pa sve do 02. lipnja. Svoje prijave šaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org kao i na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica ili preko prijavne kontakt forme koja se nalazi na samoj Dugopolje.org stranici.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČE, ADRESU, KONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Tko se može prijaviti

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samo oni natjecatelji koji u prethodne tri godine nisu osvojili nagradu na istom Natječaju. To znači da se prošlogodišnji osvajači prva tri mjesta ne mogu prijaviti, dok se dobitnici utješnih nagrada mogu ponovno prijaviti na natječaj budući da nisu osvojili jednu od glavnih odnosno prve tri nagrade.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Nakon završetka prikupljanja prijava, tročlani žiri obilazit će okućnice koje budu pravilno prijavljene, te će odabrati najljepše među njima. Prilikom dodjeljivanja ocjena, kriteriji kojima će se članovi žirija voditi su: usklađenost stila uređenja s podnebljem Dalmatinske zagore, korištenje tradicionalnih i autohtonih biljnih vrsta, te opći estetski dojam.

Prijavite svoje lijepo uređene okućnice i pokažite našim sumještanima kreativnost i veliki trud vaših vrijednih ruku. Uz malo sreće, možda i osvojite jednu od nagrada. Isplati se!