23/06/21

Nakon cijepljenja svi odgojitelji prijavili bolovanje

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nekoliko odgojitelja u jednom bečkom dječjem vrtiću cijepilo se protiv koronavirusa cjepivom AstraZenece. Samo dan nakon cijepljenja svi su prijavili bolovanje.

Već nekoliko incidenata je vezano uz cjepivo AstraZeneca. Samo u Austriji četiri slučaja su jako sumnjiva, ali očito postoji još mnogo drugih slučajeva u kojima se ljudi žale na probleme nakon cijepljenja s AstraZeneca cjepivom. Međutim, država je odlučila da i dalje nastavlja cijepljenje s ovom vrstom cjepiva.

Prema informacijama kojima raspolaže dnevni list “Heute  a prenosi KROATIV.AT nekoliko odgojitelja u jednom bečkom dječjem vrtiću u drugom kotaru cijepljeno je u četvrtak s AstraZeneca cjepivom. Svi cijepljeni odgojitelji su sutradan prijavili bolovanje. Žale se na vrućicu, glavobolju te drhtavicu.

Vrtić je navodno u petak kontaktirao roditelje te telefonskim putem zatražio da taj dan ne dovode djecu u vrtić budući da na raspolaganju imaju samo tri osobe koje bi se trebale brinuti za pet vrtićkih grupa.

dp

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img