NANSI IVANIŠEVIĆ KANDIDATKINJA DOMOVINSKOG POKRETA “Split ne treba izmišljati nove sadržaje, ima sve Bogom dane uvjete za rast i razvoj”

0

Kandidaturu za gradonačelnicu Splita danas je objavila i Nansi Ivanišević. Kandidaturu je objavila u hotelu Park u društvu članova Domovinskog pokreta koji joj je, kao nezavisnoj kandidatkinji, dao potporu.

Predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Splitsko–dalmatinske  županije Nikola Grabovac izjavio je da vjeruje da je Nansi Ivanišević najbolje rješenje za Split te da je ponosan što predstavlja njenu kandidaturu. Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica istaknuo je kako slogan Nansi Ivanišević – „ Grad u kojem se  ostaje“ – najbolje oslikava ono što Splitu i Hrvatskoj treba.

Nansi Ivanišević je, govoreći o svom ulasku u utrku za gradonačelnicu, kazala da je čekala objavu svih imena, kao i kandidata kojeg bi mogla zaokružiti mirne savjesti. Kako ga nije dočekala odlučila je sama preuzeti odgovornost.

Bitan element u njenoj kandidaturi bila je i želja da upozna mlade ljude u Domovinskom pokretu kod kojih je, kako je istakla, ponovno otkrila onaj žar nužno potreban za promjene u državi i društvu.

Najavljujući predstavljanje programa za desetak dana, kazala je da Split ne treba izmišljati nove sadržaje već ima sve Bogom dane uvjete za rast i razvoj. Uzor su joj drugi europski gradovi koji su pomirili turizam i ostanak stanovništva. Odgovornom upravom i planskim pristupom problemima, Split, ustvrdila je, može biti u rangu europskih metropola.