20/06/21

NAPETO U ZAGORI ZBOG IZBORA Fizički obračun nasred mosta u Trilju, muškarac hitno prebačen u KBC Split

Must Read

Nekoliko naših čitatelja dojavilo je fizički sukob koji se zbio u samom centru Trilja. Događaj su nam potvrdili u PU splitsko-dalmatinskoj. Društvenim mrežama proširila se fotografija sukoba na Triljskom mostu.

– Zaprimili smo dojavu da je 48-godišnji muškarac potražio liječničku pomoć u Zavod da hitnu medicinsku pomoć u Trilju. Ozlijeđeni muškarac je naveo da ga je fizički napala njemu poznata osoba.

Sukob kod biračkog mjesta

Napadnuti je prebačen u splitsku bolnicu gdje će se utvrditi stupanj njegovih ozljeda.

Također, policija je u službene prostorije dovela muškarca za kojeg se sumnja da je napao 48-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja – kazala nam je glasnogovornica Antonela Lolić.
Neslužbeno doznajemo da je 48-godišnjak zadobio ozljedu oka, a Triljani javljaju se prije ovog sukoba dogodio i verbalni sukob spomenutog 48-godišnjaka i jednog drugog muškarca, i to u blizini biračkog mjesta u Trilju. Također, spomenuti sukobi direktno su povezani s izborima u Trilju koji protječu u uzavreloj atmosferi.

Napeto i u Potravlju

Policija je imala posla i u Potravlju. Naime, u blizini tamošnje područne škole verbalno su se sukobila dva muškarca, a došlo je i do naguravanja. Policija je utvrdila identitet oba muškarca i u tijeku je kriminalističko istraživanje – prenosi dalmacija danas

Foto: Facebook

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img