13 C
Split

Nastradali ilegalni migranti: U ilegalnom prelasku granice naišli na mine zaostale iz Domovinskog rata?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Iz PU karlovačke javljaju da su danas nešto iza 14 sati zaprimili dojavu građanina da je u šumskom predjelu kod mjesta Blata na području općine Saborsko pronašao jednu mrtvu i jednu ozlijeđenu osobu.

– Na mjesto dojave odmah su upućeni policijski službenici i Hitna medicinska pomoć. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici potvrdili su istinitost dojave. Prema prvim, nepotvrđenim informacijama, radi se o dvojici stranih državljana. Ozlijeđenoj muškoj osobi pruža se liječnička pomoć – kazali su iz PU karlovačke.

Policijski službenici, dodaju u PU karlovačkoj, nastavljaju daljnje postupanje kako bi utvrdili sve okolnosti stradavanja dvojice muškaraca te prikupili sve relevantne činjenice vezane za ovaj događaj. Kako neslužbeno doznajemo, postoji mogućnost da su migranti naišli na mine zaostale nakon rata na zaraslom šumskom području.

dp
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img