NEZASITOST: Na računu ima dvjesto milijuna eura, ali i to mu je malo: ‘Što? Nećete mi valjda tako platiti?‘

0
Foto; Screenshot YouTube

Dok su bili suigrači u Barceloni Gerard Pique je kazao da je Zlatanu Ibrahimoviću novac najvažnija stvar na svijetu, a izgleda da se stvari nisu promijenile niti skoro 15 godina kasnije. Ibrahimović igra na vrhunskoj razini već duže od dva desetljeća, pri tome je zaradio ogroman novac. Njegovo bogatstvo se trenutno procjenjuje na oko 200 milijuna eura.

Njegova igračka karijera još uvijek nije gotova, barem ne službeno. Oporavak poslije operacije koljena se odužio i od povratka na teren još uvijek nema ništa. U međuvremenu Zlatan se okušao u glumačkoj karijeri. Tako je glumio u posljednjem dijelu filma Asterix i Obelix gdje oživotvorio lika Caiusa Antivirusu.

Kada je upitan hoće li će glumiti u ovom filmu, jedna od prvih stvari koja je Šveđaninu pala na pamet je koliko će novca zaraditi. Sve je to ispričao i režiser filma Guillaume Canet.

Odmah me pitao koliko novca će dobiti. Rekao sam mu da nisam ja zadužen za to. On mi je odgovorio: Što? Nećete me valjda platiti godišnjom ulaznicom za Parc Asterix?

Ibrahimović je prije nekoliko dana kazao kako ne isključuje mogućnost da ubuduće bude češće na filmskom platnu.

Postati glumac? Nikad se ne zna, jako sam znatiželjan o svijetu filma! Moram zahvaliti Guillaumeu na ovoj prilici koju mi je dao, ali nisam osjećao strah pred kamerom.

O tome koliko zapravo legendarni napadač voli novac najbolje govori i Piqueova izjava iz vremena kada su bili suigrači u Barceloni.

Zlatan je tip koji voli novac više od bilo čega na svijetu. Jednom nam je rekao da novac nije najvažnija stvar na svijetu. Ništa nismo govorili, a onda je on završio: ‘Imati puno novca je najvažnija stvar‘”, ispričao je Pique.

Dok je igrao za PSG i Manchester United njegova godišnja plaća je prelazila 15 milijuna eura. U sezoni kada je osvojen scudetto u Milanu je zarađivao sedam milijuna, dok i aktualnoj sezoni zarađuje finu svotu. Iako se znalo da je ozlijeđen i da će propustiti veći dio sezone Milan je sa 41-godišnjakom potpisao novi ugovor prema kojem iskusni napadač zarađuje 100.000 eura mjesečno.

Anita M.