Nikola Grmoja pozvao narod na otpor: Plenkoviće je s Covid potvrdama izveo puzajući državni udar

0
Foto: Screenshot N!

Nikola Grmoja smatra da je premijer Andrej Plenković putem Stožera i proširenja upotrebe Covid potvrda proveo “puzajući državni udar”:. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Plenković je prije nekoliko dana optužio Milanovića za puzajući državni udar, a upravo ga je Plenković jučer putem Stožera i proširenja upotrebe Covid potvrda proveo, zaobilazeći Hrvatski sabor.

Stav Mosta je da odluku o oduzimaju ljudskih prava i sloboda ne može donijeti kompromitirani Stožer. Sad je sasvim jasno da Covid potvrde nemaju nikakvog logičkog opravdanja jer i cijepljeni mogu prenositi virus. Ide se u smjeru prisile na cijepljenje svih umjesto da ga se nudi starijima i imunokompromitiranima.

Taj smjer je vidljiv iz najava onog što nas čeka iza 4. siječnja 2022.Uvijek smo bili uz narod, uvijek smo bili uz slobode i prava svakog čovjeka u ovoj zemlji! Tako će biti i sada! Pozivam sve koji se neće pomiriti s ovim odlukama da nam se pridruže, a sve naše građane da se ne dijelimo po pitanju odnosa prema ovoj epidemiji i mjerama.

Potrebno nam je puno više dijaloga i otvorenosti za stavove i argumente obiju strana. Most će protiv ovog puzajućeg državnog udara, a koji ide na uštrb ljudskih prava i sloboda, snažno ustati! Hrvatska je slobodna zemlja ponosnih ljudi! To će i ostati”, ističe Grmoja.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here