NIŽE NE MOŽE: ‘Vučić poslao ministra na odvikavanje od narkotika u Moskvu’

  0
  Foto: Snimka zaslona YouTube

  Odvjetnik Nikola Lakić napisao je na Twitteru da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prije dva dana poslao ministra u svojoj aktualnoj Vladi u Moskvu kako bi se tamo liječio od ovisnosti od droga na jednoj klinici. 

  Nova.rs navodi da je Lakić bio dio Narodne stranke i član tima Zdravka Ponoša na nedavno održanim predsjedničkim izborima.

  Lakić je također na Twitteru napisao da je Srbija jedina država na svijetu u kojoj se ovakve stvari događaju. 

  “Srbija je jedina država na svijetu koja za ministra ima moralnu nakazu koga predsjednik države, prije dva dana, hitno šalje u Moskvu, kako bi u poznatoj klinici dogovorio odvikavanje od narkotika”, napisao je.

  Nova.rs navodi i kako je na nedavno održanoj konferenciji za novinare osnivač pokreta “SRCE” Zdravko Ponoš govorio o ministru koji je na odvikavanju od droge rekavši da je zbog toga Vučić odlučio ne pozvati ga u novu vladu Srbije.

  “Vučić je živio u uvjerenju da njegovi podčinjeni i danas, kao i kad su došli na vlast, hoće i mogu izvršiti svaku njegovu naredbu. Neki više neće, a neki bi, ali ne mogu. Prvi su se počeli migoljiti i gledati kako da se izvuku iz priče jer su stekli dovoljno i ne bi više riskirali.

  Drugi ga jednostavno ne mogu poslušati, jer su se odali raskalašenom životu i porocima. Džaba njegova upozorenja i prijetnje da se saberu i da se riješe loših navika koje su nespojive s poslom koji obavljaju i koje im razaraju i obitelji”, rekao je.
  “Zato im je najavio da će sljedeći mandat provesti na odvikavanju umjesto na ministarskim mjestima. To je odgovorna gesta s njegove strane, ali ga ne amnestira od odgovornosti što je takvim ljudima povjerio važne državne poslove”, zaključio je.

  Anita M.