13 C
Split

Nokijina zmija se vratila

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Legendarna Nokijina zmija dolazi na Facebook i bit će dostupna svima. HMD Global donosi posve novu verziju kultne igre koja će ovaj put biti nadograđena proširenom stvarnošću. Naime, obožavatelji sada i sami mogu biti zmija koja gricka jabuku.

Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World će ovu igru približiti novim generacijama obožavatelja. Dodatno svemu, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je emitirati svoj pothvat uživo na feedu te pozvati prijatelje da vam se pridruže.

Sve funkcionira tako da novi filter Snake Mask koristi prednju kameru uređaja i reagira na gibanje lica igrača, tako im omogućava da se pretvore u lik zmije. Za to vrijeme filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Pekka Rantala, inače glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala (doma Nokije), izjavio je medijima: “Svjetski poznata Nokijina zmija je dogmizala natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kad smo najavili Zmiju na Facebook Messengeru. Dizajnirana je za novu generaciju čiji se životi odvijaju na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju s njima i dijele rezultate, što je čini razigranijom od ranije verzije. To je bio prvi put da se Nokijina zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupni kanal, a ne na uređaj te je tako privukla 121 milijun igrača diljem svijeta.

“Obožavateljima sada pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućujući im da postanu Zmija i grickaju jabuku uz filtere dostupne na Facebook kameri – ovdje kod nas, u HMD Globalu, omiljenu igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.”

Kako bi proslavio dolazak nove verzije slavne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza videa “I’m a Snake” koji je postao i viralni hit s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao novu Zmiju na Facebook kameri. Matt ponovno ima viralni hit koji je ovog puta nastao uz filter Snake Mask.

SourceGeek.hr
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Splićanka banku oštetila za više od 8 milijuna kuna, suprug joj pomagao u svemu

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Splitu optužnicu protiv troje državljana...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img