Thursday, September 23, 2021
HomeVijestiHrvatskaOdgovor RTL-a na upad njihove novinarke u Thompsonov stan

Odgovor RTL-a na upad njihove novinarke u Thompsonov stan

Nakon objave da je su RTL-ova novinarka Danka Derifaj i njezin snimatelj provalili u obiteljki dom Marka Pekrovića Thomposona, u kojem su u to vrijeme bila samo njegova malodobna djeca, oglasila se i prozvana novinarka, a reagirao je i RTL.

U objavi na Facebooku, koja je moglo biti i pismenija, Danka Derifaj demantira da je provalila u Thompsonov stan.“Obzirom da se fake news širi brzinom požara, ukratko: Radilo se, naravno, o novinarskom zadatku, a ne provali. Popeli smo se na krov susjedne zgrade, u suvlasništvu ljudi koji u njoj žive, a poveo nas je predstavnik njihovih stanara, Branko Miodrag, jer je to bio jedini način da nam pokaže kako u stvarnosti sada izgleda njihov krov nakon što ga je Marko Perković Thompson pretvorio u svoje dvorište, iako se nalazi na susjednoj čestici od njegove”, napisala je Derifaj na Facebooku

S RTL-a su objavili:

“Reporterka Danka Derifaj bila je na novinarskom zadatku koji je od javnog interesa te svojim postupcima nije prekršila niti jedan
zakon. Sve što je otkrila možete pogledati 23. kolovoza u našem istraživačkom magazinu ‘Potraga’ od 19.20 sati.”

Na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona na Facebooku su objavili kako je došlo do provale u njegovu kuću, a u tom trenutku u kući se nalazilo njegovo troje djece.

“U četvrtak u ranim popodnevnim satima došlo je do provale u kući Marka Perkovića Thompsona u Splitu od strane RTL-ove novinarke Danke Derifaj, njenog snimatelja i susjeda obitelji Perković, Branka Miodraga. U trenutku provale, u kući su bile same 11-godišnje blizanke i 15- godišnji sin Perkovićevih, troje od njihovih petero djece.

Klikom na link ispod pročitajte cijeli članak na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments