Odličnim nastupima Nikolina, Paula i Vanesa Kolić osvojile medalje na državnom Cheerleading natjecanju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ove subote (16.07.) u Splitu je održano državno prvenstvo u cheerleadingu na kojem je nastupilo 7 klubova sa 80 natjecateljskih koreografija. Prvenstvo je, osim natjecanja za najbolje u Hrvatskoj, ujedno bilo i kvakifikacijsko za nadolazeća Europsko i Svjetko prvenstvo 2019. godine.

Na prvenstvu su nastupile i 3 djevojčice iz naše općine. Sestre Nikolina i Paula Kolić su zajedno nastupile sa 3 natjecateljske koreografije u skupini starijih kadeta i osvojile 3 zlatna odličja te tako postale trostruke državne prvakinje. U juniorskoj skupini nastupila je i Vanesa Kolić koja je osvojila srebrnu medalju u kategoriji hip-hop. Sve tri djevojčice članice su PSK NOA iz Splita.

Ovim putem im želimo čestitati na izvrsnom uspjehu za kojeg su zaslužne njihove trenerice Slavica Donkov, Željana Mašković i Danijela Licitar. Bravo!

Izvor: Ivan Kolić

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img