OGLASIO SE HSP: “POJAVU OSUDI – DRUGA SPASI!”

0
Foto: Snimka zaslona/YouTube


Povodom prometne nezgode u Splitu u kojoj je u alkoholiziranom stanju sudjelovao povjerenik HSP-a za grad Split Marijo Popović, o čemu smo ranije pisali, oglasila se i Hrvatska stranka prava na svojoj službenoj Facebook stranici. U priopćenju u kojem i nisu bili nešto konkretni i jasni sve vodi tome da se “POJAVA OSUDI, A DRUGA SPASI”

Evo što su objavili:


“𝐏𝐫𝐢𝐨𝐩𝐜́𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐯𝐨𝐝𝐨𝐦 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐣𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐧𝐚𝐭𝐩𝐢𝐬𝐚 𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐞𝐭𝐧𝐨𝐣 𝐧𝐞𝐬𝐫𝐞𝐜́𝐢 𝐩𝐨𝐯𝐣𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐇𝐒𝐏-𝐚 𝐳𝐚 𝐠𝐫𝐚𝐝 𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐣𝐚 𝐏𝐨𝐩𝐨𝐯𝐢𝐜́𝐚

Vodstvo i članovi Hrvatske stranke prava poznaju Marija Popovića kao časnu i odgovornu osobu. Ponašanje koje je opisano u medijskim natpisima ne odlikuje Marija Popovića.

Kao ljudi, shvaćamo da se svima nama može potkrasti propust koji može uzrokovati neželjene posljedice. U ovom slučaju u pitanju je materijalna šteta.

Duboko smo svjesni da je moglo biti i puno gore. Hrvatska stranka prava pričekat će službeno očitovanje nadležnih organa, razgovarati s Popovićem, a potom donijeti odluku vezanu za njegov status u Hrvatskoj stranci prava. Zahvaljujemo na razumijevanju!” – priopćili su iz HSP-a putem Ureda za odnose s javnošću

Dakle, Popović je sa 2,18 promila alkohola u krvi upravljao svojim vozilom WV Passat 31.prosinca u 22.10 sati Tršćanskom ulicom, te je najprije udario u parkiranu Mazdu, nastavio se nekontrolirano kretati nakon čega je udario u kontejner, a svoj zaustavni put je okončao udarivši u teretno vozilo Renault.

– Bilo je puno djece, puna ulica ljudi, neki su u blizini gradelavali kada su čuli lomljavu i udaranje. Nastao je show program. Ej, čovjek je vuka kontejner.

Iz auta nije izišao sam, nego su ga ljudi izvukli i još je pita ljude „Znate li vi tko sam ja?“

Strašno! Napravio je ljudima štetu, isprepadao djecu, sje*** nam doček Nove godine i još nas pita, znamo li mi tko je on – govore nam dva očevica događaja koji nisu mogli doći k sebi kada su doznali da je to sve napravio njihov nesuđeni gradonačelnik.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here